Portofoliu

Va prezentam cateva dintre cazurile rezolvate in Clinica Dentara Dr. Leahu.

Retratament

Pacienta a apelat la serviciile clinicii dentare Dr. Leahu cu senzatia de “jena” la dintele 46. In urma diagnosticului radiologic s-a constatat tratamentul de canal neomogen si incomplet, sens in care i s-a propus retratamentul de canal.

Endodontia in clinica noastra se realizeaza cu tehnologie de ultima generatie si materiale compatibile cu afectiunile ce apar la nivelul nervului si/sau parodontiului.

Pentru sigilarea dintelui de restul cavitatii bucale se utilizeaza diga iar pentru obturatia de canal detinem sistem de injectare a gutapercii fluide, obtinand astfel o obturatie tridimensionala cu un risc scazut la aparitia reactiilor apicale in timp.

Retratamentul a decurs fara complicatii, in aceeasi sedinta s-au si obturat canalele iar rezultatul este vizibil imbunatatit.

Plombe frontale

Pacienta s-a prezentat in clinica Dr. Leahu cu dorinta de a-si schimba obturatiile frontale vechi. Pentru redarea zambetului spectaculos s-au utilizat compozitele de la GC Genial si instrumentar adecvat pentru modelarea lui. Sedinta a durat 2 ore iar rezultatul a depasit asteptarile pacientei.

Ocluzie inversa

Pacienta s-a prezentat in clinica Dr. Leahu cu probleme de ordin functional si fizionimic al cavitatii orale. Dupa o consulatie amanuntita, inclusiv radiologica, i s-au propus mai multe variante de tratament ,ortodontic, implantar si protetic. Având in vedere timpul limitat acordat interventiilor si imposibilitatea pacientului de a se mai intoarce in tara pentru alte programari ,s-a ales planul de tratament protetic.

Pentru a duce la bun sfarsit tratamentul s-a colaborat interdisciplinar pentru tratamentele de canal, slefuirile multiple si confectionarea lucrarii in laboratorul clinicii noastre. Rezultatul a fost la nivelul asteptarilor atat fizionomic cat si functional pentru a multumi pacienta dar si echipa medicala.

Fast & Fixed

Pacienta s-a prezentat in clinica cu o parodontopatie avansata, avand o mobilitate de gradul 2 spre 3 influentata de resorbtiile osoase. Pentru a obtine o restaurare fixa s-a optat pentru metoda de tratament Fast & Fix. Aceasta metoda consta din extractia tuturor dintilor si inserarea a patru implanturi Bredent la mandibula, respectiv sase la maxilar. In aceeasi zi se realizeaza lucrarea provizorie, masura ce ajuta la osteointegrarea implantelor, pacientul avand totodata confort psihic si functional. Dupa 6 luni se realizeaza lucrarea definitiva.

In cazul de fata, tratamentul a decurs fara complicatii iar in aceeasi zi s-a rezolvat atat fizionomia cat si functionalitatea pacientei.

Endo extirpare

Pacienta a apelat la serviciile clinicii dentare Dr. Leahu pentru o reabilitare a intregii cavitati orale. Pentru reabilitarea orala s-a optat pentru multiple retratamente si extirpari in scop protetic. Dintii 17, 16 sunt migrati orizontal si s-a decis extirparea lor in scop protetic. Dintele 16 are patru canale si s-a optat pentru tratamentul lui in doua  sedinte iar dintele 17 are trei canale, sens in care s-a optat pentru tratarea lui intr-o singura sedinta.

Tratamentul a decurs fara incidente si fara durere iar pacienta isi continua tratamentul la protetician.

Diastema

Pacientul s-a prezentat in clinica Dr. Leahu cu dorinta de a-si modifica zambetul compromis de o anomalie de dezvoltare, respectiv diastema inferioara (popular strungareata).

Pentru a inchide spatiul s-a folosit tehnica de adaugare a altor doi dinti pe arcada, confectionati in cabinet, din fibra de sticla flexibila (Everstick Post si Perio). S-au urmat pasii protocolului terapeutic utilizand diga pentru izolare, s-au imobilizat dintii laterali spatiului cu Everstick Perio iar pentru structura de baza a dintilor s-a folosit Everstick Post.

Aspectul final a rezultat in urma adaugarilor in straturi a compozitului GC Genial si modelarilor cu instrumentar adecvat si cu o impresie pozitiva din partea pacientului.

Coroana implant

Pacientul s-a prezentat in clinica Dr. Leahu cu o edentatie de premolar superior, sens in care s-a optat pentru varianta implant si coroana de zirconium dupa 4 luni de la integrarea lui in os. Tratamentul s-a finalizat cu succes si cu un aspect foarte aproape de naturalul dintilor.

Albire si fatetare

Pacienta a apelat la serviciile clinicii Dr. Leahu pentru a schimba zambetul actual intr-unul „de revista”, dar intr-un timp scurt si cu un buget mediu. Pentru a indeplini dorina pacientei s-a optat pentru o albire si o fatetare directa cu compozit GC Genial. Rezultatul este lesne de observat, un zambet modificat si spectaculos.

Ai o intrebare? 0753 938 938

Ce spun pacientii?

Am avut cea mai linistitoare si cea mai placuta experienta dentara, iar Ionut s-a ocupat de mine cu multa atentie, cu grija si, in patru ore, mi-a refacut zambetul! Multumesc, Ionut, Remus.

Florin Ghioca

Desi putin sceptic inainte de a veni in Bucuresti, am gasit aici ospitalitate si un mare profesionalism. Va recomand sa veniti cu incredere pentru a va rezolva problemele dentare.

Luigi

Garantat de Dr.Leahu

Utilizam cea mai avansata aparatura, materiale si tehnici existente in stomatologie. Numai asa putem oferi pacientilor nostri garantii pentru tratamentele efectuate in clinica.

Afla serviciile noastre