Echipa noastra

Pentru a va asigura de calitatea si profesionalismul total al serviciilor oferite de noi, Clinica Dr. Leahu este formata dintr-o echipa de medici stomatologi experimentati, cu toate specializarile necesare pentru a acoperi orice tip de afectiuni stomatologice.

CV

Dr. Ionuţ Adrian Leahu

Owner& Medic dentist, Implantologie orală

Detalii: "Am ales medicina dentara nu ca o meserie, ci ca o pasiune pentru oameni si zambete. Am dezvoltat un loc in care nivelul de practica al stomatologiei trece barierele prezentului. Printr-o perfectionare continua si standarde ridicate, am reusit ca pacientii mei sa paseasca in clinica Dr. Leahu ca in casa unui prieten, de unde pleaca multumiti si zambitori si se reintorc. Am implementat ideea preventiei dentare ca stil de viata. Rezultatele uimitoare cu pacientii mei m-au adus aici, si continuam sa crestem." Dr. Ionut Leahu este absolvent al UMF Carol Davila Bucuresti, competent si doctorand in implantologie orala, membru ales in consiliul Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti, membru AMSPPR si UNAS. S-a perfectionat in tara, dar si in strainatate si este unul dintre cei mai cautati medici pentru a tine cursuri in intreaga tara.

CV

Dr. Andreea Popescu

Medic Dentist

Detalii: "Mostenita din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist ma ajuta in activitatea zilnica pentru a gasi cele mai eficiente solutii pentru pacient, cu garantie pe termen lung." Unul dintre primii medici ai clinicii Dr. Leahu, Dr. Andreea Popescu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Este pasionata de sanatatea orala si se dedica cu profesionalim pacientilor sai. Pentru a-si sustine visul de a deveni medic dentist si a lucra la standarde internationale, a participat activ la unele dintre cele mai renumite conferinte organizate in capitala.

CV

Dr. Laura Ferenţ

Medic Dentist, Chirurgie Orală

Detalii: "Stiu ca drumul spre excelenta este lung si necesita studiu permanent, insa fiecare rezultat si pacient multumit imi ofera motivatia pentru performanta."

CV

Dr. Klodian Hazizi

Medic Dentist, Endodonție

Detalii: "Am ales medicina dentara si in special endodontia pentru ca abilitatile personale si tehnologia permanent dezvoltata imi ofera sansa sa rezolv cele mai complexe cazuri, cu rezultate exceptionale pentru pacientii mei." A absolvit Universitatea “Carol Davilla” din Bucuresti si a obtinut titlul de Medic specialist in endodontie. Este pasionat de cazurile cele mai complexe si pentru a se perfectiona a participat la cursuri, training-uri de specialitate si stagii de perfectionare post-universitare. Experienta profesionala l-a supraspecializat in domeniul endodontiei si proteticii si i-a format abilitati exceptionale de comunicare si creare de incredere pentru pacient. Este medic specialist endodont la Clinica Dr. Leahu, este si Membru al Colegiului Medicilor Dentişti din Bucureşti (CMDR) si Membru al Societăţii de Stomatologie Estetică din România (SSER).

CV

Dr. Anca Albina

Medic Dentist Specialist Ortodonţie Dentară

Detalii: "M-am specializat in ortodontie, pentru a putea imbina sanatatea dentara cu estetica dentara. Desi pacientii in general vin la un control ortodontic din motive estetice, in 90% dintre cazuri pozitia dintilor creaza mari probleme de sanatate.” Medic dentist specialist in Ortodontie la Clinica Dr. Leahu, Dr. Anca Albina a absolvit in anul 2008 Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii “Carol Davilla” din Bucuresti. S-a specializat in ortodontie dentara, iar pasiunea pentru un zambet frumos si sanatos a impins-o spre a invata sa utilizeze cele mai noi tehnici in materie. A fost invitata la congrese internationale, s-a perfectionat in zeci de cursuri in tara si in strainatate si a primit numerose certificari.

Dr. Diana Popa

Medic Dentist

Detalii: ” Primul contact cu medicul dentist a fost ca si pacient, o experienta minunata, motivandu-ma sa studiez in acest domeniu. Prin experienta mea am reusit sa transform actul medical intr-o intalnire placuta si cu rezultate frumoase pe termen lung.” Dr. Diana Popa este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din Bucuresti, a dobandit competente in materie de tehnica dentara si o pasioneaza byo-dentistry.

CV

Dr. Cristina Berechet

Medic Specialist Parodontolog

Detalii: "Parodontologia este o specilializare mai noua, desi medicina dentara s-a confruntat cu probleme gingivale dintotdeauna. Ma bucura si motiveaza spre studiu continuu, rezultatele uimitoare pe care le-am obtinut cu pacientii mei.” A absolvit Facultatea de Medicina Dentara in anul 2009 si este Doctor in Implantologie Orala. Perfectionarea sa in materie de Parodontologie, dar si de implantologie, evolueaza prin numeroasele cursuri de specialitate la care ia parte, peste tot in tara, dar si la Milano si Budapesta. A sustinut cursuri si prezentari la congrese de specialitate si este autorul unor articole in reviste de specialitate.

Dr. Konstantinos Liarokapis

Medic specialist chirurgie orală, maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

Detalii: Absolvent al UMF “Carol Davila” Bucuresti, Fac. De Medicina Dentara (2004) si Fac. De Medicina Generala (2010).

Dr. Anton Adrian

Medic Dentist

Detalii: Absolvent al UMF “Carol Davila” Bucuresti.

Dr. Alex Dragu

Medic Dentist

Detalii:  

Cora Buzoianu

Medic Dentist

Corina Ene

Medic Dentist

Dr. Luigi Horvat

Medic Dentist

Detalii: -

Dr. Eduard Mărgelatu

Medic Dentist

Detalii: -

Dr. Cristina Tănase

Medic Dentist

Detalii: -

Dr. Ștefania Mezdrea

Medic Dentist

Detalii: -

Dr. Diana Andrei

Medic Dentist

Detalii: -

Barta Alexandra

Asistentă

Elena Bunea

Asistentă

Mădălina Macica

Asistentă

Luciana Cazacu

Asistentă
  • Mobil: -
  • Telefon: -

Detalii: -

Lorena Bojan

Asistentă

Elena Ruta

Asistentă

Dana Istriteanu

Asistentă

Andra Bilca

Asistentă

Ana Maria Radu

Asistentă

Alexandru Mușat

Asistent

Cristina Ivașcu

Front Desk Manager

Detalii: -

Cornelia Chila

Front Desk Manager

Detalii: -

Mădălina Cuconoiu

Front Desk Manager

Detalii: -

Raluca Popa

Front Desk Manager

Detalii: -

Silvia Baburu

Front Desk Manager

Detalii: -

Ai o intrebare? 0753 938 938

Ce spun pacientii?

Multumiri din suflet pt tratamentul primit pana acum! Au fost serviciile la cel mai inalt nivel de confort si siguranta pe care le-am primit. O atmosfera calda si primitoare, cu o sincera grija pentru a ma multumi, asta am simtit!

Damian Maior

Servicii si oameni de calitate, un loc unde frica de dentist este inlocuita cu bucuria de a fi sanatos!

Ana-Maria Paraschiv

Garantat de Dr.Leahu

Utilizam cea mai avansata aparatura, materiale si tehnici existente in stomatologie. Numai asa putem oferi pacientilor nostri garantii pentru tratamentele efectuate in clinica.

Afla serviciile noastre